GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια διάσημη ηθοποιός από την "Τόλμη και Γοητεία" θα πρωταγωνιστήσει σε ελληνική σειρά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

"Άρωμα"... τόλμης και γοητείας αναμένεται να φέρει σε ελληνική τηλεοπτική σειρά διάσημη ηθοποιός η οποία έκανε και κάνει......

"Άρωμα"... τόλμης και γοητείας αναμένεται να φέρει σε ελληνική τηλεοπτική σειρά διάσημη ηθοποιός η οποία έκανε και κάνει... θραύση στο εξωτερικό.

Ο λόγος για την "Μπρουκ" από την Τόλμη και Γοητεία ή κατά κόσμον Κάθριν Κέλι Λανγκ η οποία αναμένεται να παίξει στη σειρά του Σκάι "8 Λέξεις".

Η ηθοποιός θα έρθει στην Ελλάδα μετά την πρόταση που δέχτηκε από τον Ανδρέα Γεωργίου και ο τελευταίος έχει ανεβάσει βίντεό της, "προδίδοντας το μυστικό" στο Instagram.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε στο instagram του: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξει «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα feeling proud»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση