GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τίτλοι τέλους: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε πως χωρίζει - ΦΩΤΟ

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στον γάμο του Χρίστου Αντωνιάδη και της κατά 18 χρόνια νεότερης συζύγου του, Αφροδίτης Τσώνου. Οι δ...

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στον γάμο του Χρίστου Αντωνιάδη και της κατά 18 χρόνια νεότερης συζύγου του, Αφροδίτης Τσώνου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 ωστόσο τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους.

Την αποκάλυψη έκανε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στον Αρτ και την κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο Αρτ ρώτησε: «Τελευταία φορά που έκανες one night stand πότε ήταν;». Εκεί ο Χρήστος Αντωνιάδης απάντησε: «Όχι ιδιαίτερα πρόσφατα γιατί ήμουν και σε μία σχέση ξέρεις και δεν μπορούσα… Ο έγγαμος βίος μου δεν διάγει τις καλύτερές του μέρες».

«Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρείτε;», ρώτησε στη συνέχεια ο Αρτ με τον τραγουδιστή να απαντά: «Ποιος ξέρει; Δεν ξέρω. Πού να ξέρω; Στα χαρτιά δεν είμαστε χωρισμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση