GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει σε εξεταστική ή σε προανακριτική για όλους

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις εξελίξεις όσον αφορά τη Novartis καλεί τον κ. Μητσοτάκη «αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε ε...

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις εξελίξεις όσον αφορά τη Novartis καλεί τον κ. Μητσοτάκη «αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του».

«Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν: «Ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κος Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα.

Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη.

Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει.

Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση