GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νυχτερινή βόλτα του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέττυ Μπαζιάνα στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ

Εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ...

Εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα, το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων. Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από 9 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Σερβία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα κ.ά).
Επίσης, σε δεύτερη έκθεση, με τον τίτλο, «Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010-1018» στο MOMus, είχαν την ευκαιρία να δουν μία χαρτογράφηση των καλλιτεχνικών ανησυχιών και αναζητήσεων της νέας γενιάς της ελληνικής φωτογραφίας. Στην έκθεση παρουσιάζεται μέρος του έργου 32 σύγχρονων δημιουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση