GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή - Άγριος καβγάς του Κ. Αγοραστού με Ζ. Μακρή και Χρ. Γιαννούλη

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου Οξύτατο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσ...

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Οξύτατο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού , της βουλευτού της Ν.Δ Ζέττας Μακρή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη.

Ο καβγάς ξέσπασε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών η οποία συνεδρίαζε με θέμα την αέρια ρύπανση στην πόλη του Βόλου όταν ο κ. Αγοραστός επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνοντας τη μομφή ότι επέλεξε να δώσει χρήματα για την αγορά μετρητών ρύπανσης σε περιφέρειες στις οποίες ο περιφερειάρχης ήταν ΣΥΡΙΖΑ και όχι στη Θεσσαλία επειδή ο ίδιος προερχόταν από άλλο κόμμα.

Στην αναφορά του κ. Αγοραστού αντέδρασε έντονα ο κ. Γιαννούλης με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν τόσο και μεταξύ του κ. Αγοραστού και του κ. Γιαννούλη ενώ καβγάς ξέσπασε λίγο αργότερα μεταξύ του κ. Αγοραστού και της κ. Μακρή η οποία προεδρεύει στη συνεδρίαση. Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός:

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ : Σας ξέρουμε καλά και την ανέλιξή σας και όλα, είστε προβοκάτορας κ. Γιανούλη.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Να ανακαλέσει τις ανοησίες που επανέλαβε σε μακρό χρόνο.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Δεν θα σας δώσω τη χαρά της έκφρασης του θυμού μου.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Δεν ασχολούμαι με εσάς.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Αν δεν ασχολείστε περάστε έξω!

Η προτροπή του κ. Αγοραστού στον κ. Γιαννούλη να περάσει έξω προκάλεσε την παρέμβαση της κ. Μακρή η οποία ζήτησε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας να σεβαστεί τη συνεδρίαση με αποτέλεσμα νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο "γαλάζιων" στελεχών αυτή τη φορά.

ΜΑΚΡΗ: Κύριε Αγοράστε σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την συνεδρίαση. Δεν θα πείτε εσείς ποιος θα περάσει έξω.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Τον ακούσατε, στις προβοκάτσιες του κ. Γιανούλη θα απαντήσω!

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ : Κυρία Πρόεδρε ακούτε;

ΜΑΚΡΗ: Εγώ διευθύνω τη συζήτηση δεν δίνω το λόγο στο κ. Γιανούλη. Είδατε που φτάσαμε κ. Αγοραστε ; Δεν συγκρατηθήκατε.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ : Εγώ δεν είπα κανένα χαρακτηρισμό! Δεν θα δώσω τη χαρά της έκφρασης του θυμού σε ανόητους ανθρώπους.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ : Σας αγνοώ γιατί είστε για λύπηση.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ : Όταν πουλάμε τη Μακεδονία είμαστε για λύπηση. Ούτε το όνομά του δεν έχω πει! Σας δίνω 3 λεπτά ή θα ανακαλέσει ή θα φύγω.

ΜΑΚΡΗ: κ. Αγοράστε σας παρακαλώ πολύ ηρεμήστε, ήσασταν και βουλευτής για χρόνια και έχετε εμπειρία. Το αν θα φύγετε δεν θα το αποφασίσετε εσείς.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Να ανακαλέσει για να συνεχίσω.

ΜΑΚΡΗ: Και σεις και εκείνος ξεφύγατε, κύριε περιφερειάρχη δεν είμαστε παιδιά που κακιώνουμε, θα συνεχίσετε την ομιλία σας;

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ (όρθιος) : Σοβαρευτείτε! Δεν έχουμε χρόνο να διαβάσουμε τις σημειώσεις μας; Είστε επιτροπή εδώ; Μέχρι και την πρόσκληση κάνατε λάθος.

ΜΑΚΡΗ: Αν είμαστε ή όχι επιτροπή θα το κρίνουν αυτοί που παρακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση