GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάπτυξη και φοροελαφρύνσεις

Με το σύνθημα «ανάπτυξη για όλους» μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να σ...

Με το σύνθημα «ανάπτυξη για όλους» μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παρότι ο κ. Μητσοτάκης βάζει τις τελευταίες πινελιές στην ομιλία του και ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το τελικό μείγμα που θα αποφασίσει, είναι σαφές πως αυτό θα είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη και ο ίδιος θα εξηγεί με συγκεκριμένα παραδείγματα τι σημαίνει για τον κάθε Έλληνα καθένα από τα μέτρα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του θα αναλύσει το κυβερνητικό σχέδιο για τη μείωση φόρων για όλους, τη δημιουργία νέων και καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας και την ασφάλεια σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας αλλά θα περιγράψει και τα αποτελέσματα του πρώτου διμήνου διακυβέρνησης του. Στο επίκεντρο θα βρίσκονται η ανόρθωση της μεσαίας τάξης αλλά και η ενίσχυση των πλέον αδύναμων στρωμάτων.

Ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στο Βελλίδειο το βράδυ του Σαββάτου, αναμένεται να εξαγγείλει νέες φοροελαφρύνσεις και την κατάργηση των μνημονιακών φόρων όπως της εισφοράς αλληλεγγύης και την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ για τα κοινωνικά θέματα αναμένεται να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση