GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μίνα Αρναούτη ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα - ΦΩΤΟ

Έπειτα από το δημόσιο διάλογο που είχαν στο Facebook η Μίνα Αρναούτη και η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, οι δύο γυναίκες β...

Έπειτα από το δημόσιο διάλογο που είχαν στο Facebook η Μίνα Αρναούτη και η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν κατ’ ιδίαν.

Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στο φακό και δημοσίευσαν μία κοινή τους φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη ανήρτησε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Ζήλεψα της λέω! Με κοίταξε. Την κοιτάζω και της λέω «που υπερασπίστηκες την Στέλλα. Pου δεν άφησες περιθώρια να την κατασπαράξουν». Μου έκανε μια αγκαλιά. Ένα τεράστιο ψυχικό βάρος έφυγε από πάνω μου, ένιωσα ότι κάποιος πιο δυνατός από εμένα και με μεγαλύτερο πόνο με κατάλαβε. Της έκανα κι εγώ μια αγκαλιά και νιώθω πια πως εξιλεώθηκα με την αγκαλιά αυτής της μανούλας. Μακάρι να μπορούσαμε να αλλάζαμε τα πάντα. Δεν μπορούμε! Κάποιοι χαίρονται να μας βλέπουν να είμαστε καλά, γι’ αυτούς πρέπει να παλέψουμε! Στέλλα Νικολάου είσαι η καινούρια μου φίλη! Υπέροχες μαμάδες μεγαλώνουν υπέροχα παιδιά! Τα λουλούδια είναι από εκείνη για μένα. Την είχα ανάγκη αυτή τη κουβέντα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας επίσης.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση