GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακαριαίος ο θάνατος του βρέφους από τα δόντια του ροτβάιλερ - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία στα Γλυκά Νερά, με το μόλις δύο μηνών βρέφος, που τραυματίστηκε θ...

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία στα Γλυκά Νερά, με το μόλις δύο μηνών βρέφος, που τραυματίστηκε θανάσιμα από το ροτβάιλερ της οικογένειας.

Το μωράκι βρισκόταν μέσα στην κούνια του, όταν δέχτηκε την επίθεση από τον σκύλο και βρήκε ακαριαίο θάνατο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1. Η μητέρα, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, άκουσε ξαφνικά τα κλάματα και έτρεξε στο παιδικό δωμάτιο.

Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και την περιγράφουν να μπαίνει στο αυτοκίνητό της, σε αλλόφρονα κατάσταση και κρατώντας στην αγκαλιά το μωρό της, που ήταν νεκρό μέσα στα αίματα, να φεύγει με ταχύτητα, από το σπίτι. Η γυναίκα μετέβη στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου οι γιατροί επιχειρούσαν επί μισή ώρα να επαναφέρουν στη ζωή το βρέφος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η μητέρα συνελήφθη, ωστόσο, με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη. Έχει υποστεί ισχυρό σοκ από το κακό που βρήκε την οικογένειά της και στο πλευρό της βρίσκονται τόσο οι συγγενείς όσο και ειδικοί ψυχολόγοι. Το βρέφος ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας και μάλιστα η μητέρα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προτού το γεννήσει.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία. Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα περιγράφουν οι περίοικοι στα Γλυκά Νερά, ο σκύλος βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι και γάβγιζε και όταν ο πατέρας του βρέφους έβγαζε βόλτα το ροτβάιλερ, δεν είχε ποτέ μαζί του κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας.

Το μεσημέρι μέλη φιλοζωικής οργάνωσης μπήκαν στο διαμέρισμα και πήραν τον σκύλο. Το ροτβάιλερ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της φιλοζωικής μέχρι να εξεταστεί από ειδικούς και να διαπιστωθεί εάν έχει επιθετική συμπεριφορά, συμπέρασμα που θα κρίνει και την τύχη του.

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση