GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας ενδιαφέρει: Ποιοι δρόμοι στην Αθήνα θα είναι κλειστοί την Κυριακή

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προβούν αστυνομία και τροχαία, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής του «33ου Γύρου Αθήνας -...

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προβούν αστυνομία και τροχαία, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής του «33ου Γύρου Αθήνας - Αγώνα δρόμου και Περιπάτου ΄Race for the Cure΄».

Από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 6:00 το πρωί της Κυριακής, θα υπάρξει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φιλελλήνων και της Λ. Β. Σοφίας.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

- Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 06.00΄ έως 13.00΄ καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 13.00΄, ως εξής:

o Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

o Πλ. Συντάγματος.

o Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

o Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της Φραντζή και της Λ. Αμαλίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αμαλίας.

o Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.

o Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 07.00΄ έως 13.00΄ καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 13.00΄, ως εξής:

o Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

o Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

o Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

o Πατησίων, , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιουλιανού και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

o Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

o Παράδρομος Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της.

o Χαλκοκονδύλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πατησίων και της Πλ. Κάνιγγος.

o Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

o Πλ. Καραϊσκάκη (Δισκοβόλος).

o Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

o Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

o Λ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

o Λ. Βασ. Κων/νου:

-Σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδητού.

-Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σπ. Μερκούρη και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας.

o Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Βασ. Όλγας και Λ. Βουλιαγμένης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β.Κωνσταντίνου.

o Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πανόρμου και Λ. Αλεξάνδρας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Β. Σοφίας.

o Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Λουκάρεως και Λ. Β. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έ ως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Σοφίας.

o Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Μεσογείων και τον Πύργο Αθηνών σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

o Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και τη Λ. Κηφισίας και στις καθέτους . αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

o Θηβών, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Παπαδιαμαντοπούλου και της οδού Λεβαδείας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Μεσογείων.

o Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιλισίων και της Λ. Μεσογείων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Μεσογείων.

Όπως ενημερώνει η ΕΛΑΣ, επιπλέον δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής των αγώνων, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός από τους παρακάτω ελεγχόμενους κόμβους:

- Λ. Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης.

- Λ. Βασ. Κων/νου και Βασ. Γεωργίου Β΄.

Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση