GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον - Τι είπε πρώην σωματοφύλακάς του

Πρώην σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον βασιλιά της ποπ. Ο 39χρονος Matt Fiddes σε συνέντευξη που...

Πρώην σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον βασιλιά της ποπ.

Ο 39χρονος Matt Fiddes σε συνέντευξη που παραχώρησε ανάφερε ότι όλοι οι ισχυρισμοί περί σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον απέχουν πολύ από την πραγματικότητα καθώς ο ίδιος συνήθιζε να συνοδεύει πολλές γυναίκες στο υπνοδωμάτιο του βασιλιά της ποπ.

“Το όλο θέμα με την παιδοφιλία πρόκειται για ανοησία. Είχε πάρα πολλές συντρόφους και έναν γάμο με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ”, είπε μεταξύ άλλων ο 39χρονος μιλώντας Metro και πρόσθεσε:

“Σχεδόν ποτέ δεν βρισκόταν στη Neverland. Έπρεπε να είναι συνεχώς στο Λος Άντζελες εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Η Neverland απείχε με το αυτοκίνητο τέσσερις ώρες από το Λος Άντζελες και εκείνος σιχαινόταν την οδήγηση, οπότε πήγαινε πολύ σπάνια εκεί. Πήγαινε εκεί για να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Όλα αυτά που γράφονται για τα μικρά παιδιά δεν θα μπορούσαν να έχουν συμβεί εξαιτίας της αυξημένης ασφάλειας που πάντα τον περιτριγύριζε. Πρόκειται για ανοησίες”.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση