GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφείο - Βγαίνει στο σφυρί σπίτι οικογένειας που καταστράφηκε από φωτιά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτήν την ώρα το ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αποτρα...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτήν την ώρα το ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αποτραπεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας που πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα.
Πρόκειται για την κύρια κατοικία μιας οικογένειας που καταστράφηκε οικονομικά, εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε στον Μαραθώνα και η οποία κατέστρεψε την επιχείρηση της οικογένειας από την οποία έβγαζαν το εισόδημά τους.
Όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του, «Στην φωτιά, ο πατέρας της οικογένειας έχασε τη ζωή του και στη συνέχεια «πνίγηκαν» στα χρέη. Πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν μια ρύθμιση αλλά η τράπεζα τους ενημέρωσε ότι το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 18 Σεπτεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση