GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέγκαν και Χάρι σνομπάρουν την Ελισάβετ - Απέρριψαν την πρόσκλησή της στο Μπαλμόραλ

Δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ για ολιγοήμερες διακοπές στο κάστρο του Μπαλμόραλ στη Σκωτία ο πρίγκιπας Χάρι κ...

Δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ για ολιγοήμερες διακοπές στο κάστρο του Μπαλμόραλ στη Σκωτία ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Η δικαιολογία που φέρεται να χρησιμοποίησαν ήταν ότι ο Άρτσι είναι πολύ μωρό ακόμη για να ταξιδέψει στη Σκωτία.

Βέβαια, το ζευγάρι πήρε τον γιο του σε τέσσερα αεροπορικά ταξίδια με ιδιωτικά τζετ τόσο στην Ισπανία όσο και στη Νότια Γαλλία, για τα οποία, προφανώς θεώρησε ότι ήταν σε ηλικία να ταξιδέψει.

Η βασίλισσα προσκαλεί μέλη της οικογένειάς της κάθε χρόνο στην εξοχική κατοικία της στη Σκωτία όπου μένει περίπου δύο μήνες. Μάλιστα, είχε δημοσιευθεί ότι ο Χάρι με την οικογένειά του θα πήγαινε αμέσως μετά τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον οι οποίοι πήγαν μαζί με τα τρία τους παιδιά τις ημέρες που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν διακοπές στη νότια Γαλλία.

Πηγή ανέφερε στη Sun: "Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν σχεδίαζαν να πάνε στο Μπαλμόραλ φέτος το καλοκαίρια καθώς θεωρούν ότι ο Άρτσι είναι πολύ μικρός. Είναι βέβαια λίγο περίεργο καθώς η ηλικία του δεν τους σταμάτησε από το να τον πάρουν μαζί τους στην Ίμπιζα για μια εβδομάδα και μετά στη Γαλλία. Αν επιθυμούν ιδιωτικότητα ή ασφάλεια δεν υπάρχουν πιο ασφαλείς ή ιδιωτικές διακοπές απ' ό,τι στην κατοικία της βασίλισσας στη Σκωτία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση