GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Ντένις Ρόντμαν για τη Μαντόνα που θα συζητηθεί

Ο διάσημος πρώην μπασκετμπολίστας Ντένις Ρόντμαν προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Μαντόνα και την περίοδο που οι δυο τ...

Ο διάσημος πρώην μπασκετμπολίστας Ντένις Ρόντμαν προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Μαντόνα και την περίοδο που οι δυο τους ήταν σε σχέση.

Η βασίλισσα της ποπ φέρεται να ήταν πρόθυμη να πληρώσει πολλά χρήματα για να αποκτήσει ένα μωρό. Ο Ντένις Ρόντμαν στο "The Breakfast Club" αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με την Μαντόνα το 1993 και υποστήριξε ότι του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν παιδί.

“Μου είπε στο τηλέφωνο: ‘Ντένις ξέρεις έχω ωορρηξία’ και της είπα: ‘Τι είναι αυτό;’”, ισχυρίστηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας, σημειώνοντας ότι η τραγουδίστρια έστειλε ιδιωτικό τζετ στο Λας Βέγκας όπου βρισκόταν εκείνος, για να τον μεταφέρει κοντά της και να κοιμηθούν μαζί και στη συνέχεια τον γύρισε πίσω στο Λας Βέγκας.

“Μου είπε ότι εάν έμενε έγκυος θα μου έδινε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί”, δήλωσε ο Ρόντμαν προσθέτοντας ότι ενδέχεται και το παιδί που έκανε η Μαντόνα με τον Κάρλος Λεόν, να είναι αποτέλεσμα παρόμοιας οικονομικής συμφωνίας.

Σύμφωνα με το Page Six ζητήθηκε από εκπρόσωπο της Μαντόνα να σχολιάσει τις δηλώσεις Ρόντμαν, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση.

Πηγή πληροφοριών: pagesix.com, ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση