GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: Θα εξετάσουμε τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στην επόμενη έκθεση ενισχυμένης εποπτείας

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίoυ Η Κομισιόν θα εξετάσει τις οικονομικές, φορολογικές και δημοσιονομικές εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρν...

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίoυ

Η Κομισιόν θα εξετάσει τις οικονομικές, φορολογικές και δημοσιονομικές εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο της έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας και υπενθυμίζει τη δέσμευση της χώρας στον στόχο του 3,5%.

Συγκεκριμένα αρμόδια για το θέμα εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε στο Real.gr ότι, "η Κομισιόν θα εξετάσει τα προσχέδια των προϋπολογισμών για το 2020 για όλα τα Κράτη Μέλη, περιλαμβανομένης της Ελλάδας, τις εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή τους, από τις 15 Οκτωβρίου και ως τα τέλη Νοεμβρίου".

"Οι δημοσιονομικές προοπτικές της Ελλάδας για το 2020 θα εξεταστούν και θα συζητηθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έκθεσης για την ενισχυμένη εποπτεία, η οποία θα δημοσιοποιηθεί αυτό ο φθινόπωρο", συμπλήρωσε η εκπρόσωπος.

"Υπενθυμίζουμε ότι το ελληνικό κράτος έχει δεσμευθεί να διατηρήσει ένα δημοσιονομικό πλεόνασμα ως και το 2022", σημειώνει. "Είναι σημαντικό ο επόμενος ελληνικός προϋπολογισμός να διατηρεί αυτή τη δέσμευση", κατέληξε.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση