GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Παπαδημητρίου: Η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό

“Η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις περί “απαράδεκτα φθηνού νερού” που έκαν...

“Η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις περί “απαράδεκτα φθηνού νερού” που έκανε ο βουλευτής ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής.

Σε σχόλιο, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως οι δηλώσεις αυτές προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. “Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό. Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και διαμηνύει ότι θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο “τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας”.

Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε μιλώντας στη Βουλή ότι: “Οι δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση