GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφόνησαν γνωστό ποδοσφαιριστή στη μέση του δρόμου - ΦΩΤΟ

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται για την δολοφονία 32χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από πυ...

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται για την δολοφονία 32χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από πυρά αγνώστων, όταν οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Ο Κέλβιν Μέιναρντ σκοτώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στο Άμστερνταμ, όταν δύο άγνωστοι τον πλησίασαν με μηχανάκι και ένας εξ αυτών άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, στην περιοχή του Langbroekdreef.

«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε πως το θύμα που δέχθηκε επίθεση χθες το βράδυ ήταν ο Κέλβιν Μέιναρντ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο εκλιπών είχε αγωνιστεί το 2014 στην Μπάρτον της Αγγλίας, ενώ είχε περάσει από τις Βόλενταμ, Ολανένσε, Κέκσεμετ, Έμεν, Αντβέρπ, Σπάκενμπεργκ και Κουίκ Μπόις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση