GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατούλης: Φαίνεται ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά - Υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό

"Φαίνεται ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά. Υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό, ενώ κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν περί...

"Φαίνεται ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά. Υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό, ενώ κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν περίεργες κινήσεις κάποιων ατόμων", τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Μάκρη.

"Δεν είναι τυχαίες αυτές οι φωτιές", πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι "το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής πρέπει να διερευνήσει το τι έχει συμβεί".

Ο Περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: "το δεύτερο μέτωπο ξεκίνησε λίγο μετά από το πρώτο και όλα αυτά προφανώς θα πρέπει να ελεγχθούν και από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής για να δούμε πώς προέκυψαν αυτές οι φωτιές μέσα στις πρώτες πρωινές ώρες".

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση