GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικό θρίλερ στη Βρετανία - Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ψηφίζει κατά του άτακτου Brexit

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Βρετανίας Ντέιβιντ Γκοκ, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο φύλλο της εφημερίδας The Times ανέφερε ότι εν...

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Βρετανίας Ντέιβιντ Γκοκ, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο φύλλο της εφημερίδας The Times ανέφερε ότι εννοεί να ταχθεί εναντίον της κομματικής γραμμής και υπέρ της νομοθετικής πρωτοβουλίας για να εμποδιστεί η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, καθώς τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων αναμένεται να αποπειραθούν να αποσπάσουν τη διαδικασία του Brexit από τα χέρια του Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και να τον αναγκάσουν να ζητήσει νέα αναβολή.
Τα μέλη των Συντηρητικών στο κοινοβούλιο προειδοποιήθηκαν από τα στελέχη των Τόρις που είναι αρμόδια για την κομματική πειθαρχία ότι θα διαγραφούν από το κόμμα εάν αποπειραθούν να εμποδίσουν το λεγόμενο no-deal Brexit.
"Το εθνικό συμφέρον πρέπει να πρωτεύει. Η αποχώρηση από την ΕΕ χωρίς συμφωνία την 31η Οκτωβρίου θα πλήξει την ευημερία μας, την ασφάλειά μας και θα θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου", σημείωσε ο Ντέιβιντ Γκοκ στο άρθρο του.
"Σήμερα θα ψηφίσω εναντίον της κομματικής γραμμής για πρώτη φορά τα τελευταία 14 και πλέον χρόνια που είμαι μέλος του κοινοβουλίου", πρόσθεσε.


Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, The Times

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση