GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το νέο drone τουρκικής κατασκευής - Μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο πυρομαχικά - ΦΩΤΟ

Το νέο τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρουσιάστηκε στο τεχνολογικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη,...

Το νέο τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρουσιάστηκε στο τεχνολογικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη, από τις 17 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το drone Ακιντζί μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο πυρομαχικά όπως και ένα αεροσκάφος F-16 και ότι παρόμοιο του μόνο τέσσερις χώρες στον κόσμο μπορούν να παράξουν.

Στο τεχνολογικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά πέταξαν και τα ρωσικά αεροσκάφη Su-35 που η Τουρκία θέλει να αγοράσει στη θέση των αμερικανικών F-35.

Σύμφωνα με το philenews.com, το νέο μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το οποίο κατασκευάζεται από την εταιρεία του γαμπρού του Προέδρου της Τουρκίας, θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί τόσο ανιχνεύσεις όσο και εξολόθρευση στόχου. Θα μπορεί να πετάει στα 40 χιλιάδες πόδια, να παραμένει στον αέρα για 24 ώρες και να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 1.350 κιλών, όπως δορυφορικό σύστημα επικοινωνίας, ραντάρ αέρος και ραντάρ ανίχνευσης απειλής.

Το νέο drone θα μπορεί να πραγματοποιεί εναέριους βομβαρδισμούς και να εξοπλίζεται με πυραύλους τουρκικής κατασκευής.

Η ίδια εταιρεία έχει ήδη κατασκευάσει το μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το Bayraktar TB2, το οποίο πετάει και πάνω από το Αιγαίο.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com, philenews, ΚΥΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: sigmalive.com, philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση