GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε με ποιον παίκτη του Game of Love υπήρξε ζευγάρι η Λυδία Κατσανικάκη του GNTM - ΦΩΤΟ

Τι συνδέει τη Λυδία Κατσανικάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του GNTM με τον νικητή του Game of Love, Σωτήρη Σπύρη; Σύμ...

Τι συνδέει τη Λυδία Κατσανικάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του GNTM με τον νικητή του Game of Love, Σωτήρη Σπύρη; Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι δυο τους στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

Έβγαιναν μαζί και πολλοί είναι εκείνοι που τους είχαν δει σε κοσμικά στέκια, όπου ήταν ιδιαιτέρως διαχυτικοί.

Οι δυο τους μπορεί να μην κάνουν πλέον στενή παρέα, ωστόσο η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση αποτελούν συναισθήματα που έχουν ακόμη ο ένας για τον άλλον και διατηρούν μέχρι σήμερα άριστες σχέσεις.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ο Σωτήρης Σπύρης, παρότι δε μιλάει για τα προσωπικά του, βοήθησε πολύ στο να υλοποιηθεί το όνειρο της Λυδίας στον χώρο του μόντελινγκ.

Θυμίζουμε πως το όμορφο μοντέλο είχε συγκινήσει στις οντισιόν του GNTM όταν αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με αλωπεκία στα 11 της χρόνια. Η Λυδία εντυπωσίασε τους κριτές και πήρε το εισιτήριο για τα booktcamp του ριάλιτι μόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση