GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο διάσημο μοντέλο έριξε το Instagram με φωτογραφίες από την Ελλάδα

Η Κέιτ Άπτον κάνει διακοπές στην Ελλάδα και δεν είναι έτοιμη να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σούπερμοντελ...

Η Κέιτ Άπτον κάνει διακοπές στην Ελλάδα και δεν είναι έτοιμη να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σούπερμοντελ κοινοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, από στιγμές χαλάρωσης σε σκάφος φορώντας μαγιό σε χρώματα άσπρο και μπλε.

«Ρουφώντας τον Ελληνικό ήλιο» έγραψε στη λεζάντα.

Σε μια άλλη φωτογραφία από τις διακοπές της, η Άπτον, διευκρίνισε ότι «ήταν στη λίστα των επιθυμιών μου να δω την Ακρόπολη».

«Είναι γνωστό ως βασικό σύμβολο της ελληνικής κληρονομιάς και μεγαλείου... Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι επιτέλους σε θέση να το δω από κοντά! Μου αρέσει να μαθαίνω για τον πολιτισμό και την ιστορική αξία που προσφέρουν αυτά τα καταπληκτικά μνημεία. Αισθάνομαι ευλογημένη που εξερευνώ τόσο μεγάλη ομορφιά εδώ στην Ελλάδα» έγραψε η Κέιτ Άπτον.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο έφερε στον κόσμο το 2018 την κόρη της, Ζενεβιέβ, καρπό του γάμου της με τον Αμερικανό παίκτη του μπέιζμπολ Τζάστιν Βερλάντερ (των Detroit Tigers).

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση