GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόλεμος" στο instagram για τους πρώην - Άγνωστοι στην ίδια πόλη ο γιος των Μπέκαμ με τη σύντροφό του - ΦΩΤΟ

Πέντε μέρες μετά τον φερόμενο χωρισμό τους και το αμοιβαίο unfollow στο instagram, η Χάνα Κρος ακολούθησε και πάλι τον τέως σύντροφό ...

Πέντε μέρες μετά τον φερόμενο χωρισμό τους και το αμοιβαίο unfollow στο instagram, η Χάνα Κρος ακολούθησε και πάλι τον τέως σύντροφό της Μπρούκλιν Μπέκαμ στα social media. Μάλιστα, έκανε και like σε μία φωτογραφία του. Ωστόσο, έκανε ξανά unfollow μετά τις τελευταίες δραματικές για την ίδια εξελίξεις καθώς ενώ οι δυο τους βρίσκονται στο Λονδίνο για την Εβδομάδα Μόδας και πηγαίνουν στις ίδιες εκδηλώσεις, δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.

Αντιθέτως, ο 20χρονος πρωτότοκος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ εθεάθη να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την πρώην του, την 30χρονη Λέξι Παντέρα, αδιαφορώντας για τη Χάνα. Οι δυο τους έβγαιναν για ένα σύντομο διάστημα το 2018 αν και τους χωρίζουν δέκα χρόνια με τη Λέξι να είναι 30 χρονών.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Μπρούκλιν έφθασε μόνος του σε πάρτι στο Λονδίνο και μπήκε στο κλαμπ με παρέα φίλων του. Στο ίδιο πάρτι βρέθηκε και η Χάνα και αν και οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν άλλη μια φορά, εκείνος την αγνόησε και έφυγε από το πάρτι χέρι χέρι με έναν από τους φίλους του. Οπότε η Χάνα έκανε άλλη μια φορά unfollow στο instagram για να του δείξει πόσο ενοχλήθηκε.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση