GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη εργαζόμενος για την κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο JFK - Πώς άρπαξε 300.000 δολάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας Delta Air Lines, συνελήφθη για την κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο JFK, της Νέας Υόρκ...

Ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας Delta Air Lines, συνελήφθη για την κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο JFK, της Νέας Υόρκης. Χθες έγινε γνωστό ότι 300.000 δολάρια είχαν κάνει "φτερά".

Ο Quincy Thorpe συνελήφθη στο Μπρούκλιν και αφέθηκε ελεύθερος με γγύηση 80.000 δολαρίων. Οι συνάδελφοί του είπαν στους αστυνομικούς ότι ο 40χρονος είχε δηλώσει ασθένεια και είχε πάει σπίτι του την ώρα της ληστείας.

Τα μετρητά που άρπαξαν οι δράστες ήταν μέρος ενός φορτίου τεθωρακισμένου οχήματος που θα μεταφερόταν αεροπορικώς στη Φλόριντα, μέσα σε οκτώ βαλίτσες και θα μεταφέρονταν με την πτήση Delta Flight 1225. Τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

Ο Thorpe κατηγορείται ότι άρπαξε μία από τις βαλίτσες από το τεθωρακισμένο όχημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Η "εξαφάνιση" της βαλίτσας έγινε αντιληπτή μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε και ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας παρατήρησε ότι μία από τις βαλίτσες έλειπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση