GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τέλος» τα like στο Facebook – Η ανακοίνωση της εταιρείας για τα τεστ που πραγματοποιεί

Από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το Facebook ξεκίνησε να κρύβει τον αριθμό των like και λοιπών αντιδράσεων από τις αναρτήσεις, ενώ μό...

Από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το Facebook ξεκίνησε να κρύβει τον αριθμό των like και λοιπών αντιδράσεων από τις αναρτήσεις, ενώ μόνο ο χρήστης της σελίδας θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει αναλυτικά των αριθμό αυτών.

Η εταιρεία ξεκίνησε την αλλαγή από την Αυστραλία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook με γραπτή του δήλωση στο CNET, "πραγματοποιούμε περιορισμένα τεστ όπου το like, άλλες αντιδράσεις αλλά και ο αριθμός προβολών των βίντεο θα είναι απόρρητος για τους χρήστες του Facebook σε ολόκληρο τον κόσμο"

Έτσι, όπως τονίζεται, οι αρμόδιοι θα συγκεντρώσουν στοιχεία ώστε να αντιληφθούν αν αυτή η αλλαγή βελτιώσει τις εμπειρίες των χρηστών στο Facebook. Αρχές Σεπτεμβρίου ο τεχνολογικός κολοσσός είχε τονίσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκρυψη των like μετά τη δοκιμή που έγινε στο Instagram. Με αυτόν τον τρόποι οι ειδικοί θέλουν να μην επιβαρύνεται ψυχολογικά ο χρήστης για να λάβει τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό like σε ανάρτηση. Το instagram έκρυψε τα like σε επτά χώρες από τον Ιούλιο: την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Βραζιλία, τη Νέα Ζηλανδία , την Ιρλανδία, την Ιταλία και την Ιαπωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση