GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΛ - Ολυμπιακός

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 2η αγω...

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική της Super League.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη με 1-0 επί του Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΛ πήρε ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Ατρομήτου.
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος, Ντάουντα.
Αναπληρωματικοί για τους βυσσινί: Ρίστιτς, Γιάκος, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Στάνκοβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Αραμπί.
Στον πάγκο για τους ερυθρόλευκους βρίσκονται οι: Αλέν, Σουντανί, Καμαρά, Κούτρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ραντζέλοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση