GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός-Τότεναμ

H ώρα να κουνηθεί και πάλι το σεντόνι του Champions League στο "Γ. Καραϊσκάκης" έφτασε. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Τότενα...

H ώρα να κουνηθεί και πάλι το σεντόνι του Champions League στο "Γ. Καραϊσκάκης" έφτασε.
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με στόχο να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και να συνεχίσει την αήττητη πορεία που έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη από τον Ιούλιο.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αλλάζει συνταγή. Επέλεξε τον Ζοσέ Σα για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Ελαμπντελαουί, αριστερός ο Τσιμίκας, ενώ Μεριά και Σεμέδο συνθέτουν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Ο Πορτογάλος 22 μέρες μετά τον τραυματισμό του επιστρέφει.
Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης. Στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Μασούρας και Ποντένσε, ενώ ο Βαλμπουενά θα παίξει πίσω από τον Γκερέρο στο 4-2-3-1.
Από την άλλη, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επέλεξε ενδεκάδα δίχως τον φορμαρισμένο Σον, αλλά και με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιορίς, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από Σάντσες, Βερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ και Ντέιβις. Ο Γουίνκς με τον Εντομπελέ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Χάρι Κέιν θα παίξει η τριάδα των Λούκας Μόουρα, Έρικσεν και Ντέλε Άλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση