GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE: Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία

Τη Νέα Ζηλανδία πρέπει να νικήσει σήμερα η Εθνική Ελλάδος προκειμένου να περάσει στους "16" όπου την περιμένει η Τσεχία, η ...

Τη Νέα Ζηλανδία πρέπει να νικήσει σήμερα η Εθνική Ελλάδος προκειμένου να περάσει στους "16" όπου την περιμένει η Τσεχία, η οποία έκανε την έκπληξη επικρατώντας της Τουρκίας.

Το enikos.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του αγώνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της Εθνικής ΕΔΩ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος στην αναμέτρηση της Εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία με την Ελλάδα να προηγείται 28-19.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε... αγριεμένος στο ματς σημειώνοντας 11 πόντους σε 7:43. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου «φόρτωσε» με έξι πόντους τα καλάθια της Νέας Ζηλανδίας με την Εθνική να δείχνει διάθεση από το πρώτο δεκάλεπτο να «καθαρίσει» νωρίς το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ελλάδα να προηγείται της Νέας Ζηλανδίας με 51-44. 

Η Εθνική είναι εξαιρετική στην επίθεση, αλλά... πίσω αντιμετωπίζει προβλήματα και θα πρέπει να «σφίξει» στο δεύτερο μέρος για να μην δώσει... δικαιώματα στους αντιπάλους της. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 14 πόντους είναι ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας και ακολουθούν οι Πρίντεζης (8π.) Θανάσης Αντετοκούνμπο (6π.) και Παπαπέτρου (6π.)

Για τη Νέα Ζηλανδία πρώτος σκόρερ είναι ο Κόρι Γουέμπστερ, ο οποίος έχει σημειώσει 21 πόντους με 5/7 τρίποντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση