GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE: Τσεχία - Ελλάδα

Η Εθνική Ομάδα κοντράρεται με την Τσεχία. Η αξιοποίηση της τελευταίας ευκαιρίας «ζωής» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είναι το ζητο...

Η Εθνική Ομάδα κοντράρεται με την Τσεχία.

Η αξιοποίηση της τελευταίας ευκαιρίας «ζωής» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είναι το ζητούμενο για την Εθνική Ανδρών, στο κλείσιμο της αυλαίας της 2ης αγωνιστικής για την Β' φάσης της διοργάνωσης.

Η δωδεκάδα της Εθνικής μας: Λαρεντζάκης, Καλάθης, Μπουρούσης, Σλούκας, Βασιλόπουλος, Γ. Αντετοκούνμπο, Θ. Αντετοκούνμπο, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Μάντζαρης, Παπαγιάννης.

Η σύνθεση της Τσεχίας: Άουντα, Μπάλβιν, Μπόχατσικ, Χρούμπαν, Κριζ, Παλίζα, Πετέρκα, Πούμπρλα, Σατοράνσκι, Σιρίνα, Βιοράλ.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου για να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση των «8» θα πρέπει η επιτυχία να συνδυαστεί με διαφορά τουλάχιστον +12 πόντων και παράλληλα οι ΗΠΑ να κάνουν το αυτονόητο και να επικρατήσουν της Βραζιλίας (9/9, 15:30). Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκληρώνει από τον 11ο όμιλο τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση και «αποχαιρετά» τα παρκέ της Κίνας.

Πρώτη περίοδος: 12 -18 το σκορ

Παρακολουθήστε μέσω live streaming από την ΕΡΤ SPORTS τoν αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση