GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Markopoulo Park: Πλούσιο θέαμα με έξι κούρσες και Dirt Games

Έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες θα απολαύσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 το Markopoulo Park. Το πρόγραμμα ξεκινά ...

Έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες θα απολαύσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 το Markopoulo Park. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 και η ιπποδρομία που κλέβει την παράσταση είναι η πέμπτη, το Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως. Οχτώ καθαρόαιμοι ίπποι θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 16.000 ευρώ στην απαιτητική απόσταση των 2.400 μέτρων.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η τέταρτη ιπποδρομία, στην οποία θα αναμετρηθούν επτά από τους καλύτερους ίππους στην sprint απόσταση των 1.200 μέτρων. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

Τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον απογειώνουν τα τρία ΣΚΟΡ, για την επιλογή των νικητών ίππων σε συνεχόμενες ιπποδρομίες. Το ΣΚΟΡ 3 προσφέρεται από την πρώτη έως την τρίτη ιπποδρομία, το ΣΚΟΡ 4 από την τρίτη έως την έκτη και το ΣΚΟΡ 6 από την πρώτη έως την έκτη.

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Η δράση των Dirt Games ξεκινά το Σάββατο

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου, στο Markopoulo Park θα φιλοξενηθεί ο θεσμός των Dirt Games, ένας αγώνας ταχύτητας Rallycross με χωμάτινες φόρμουλες.

Το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Στην τρίτη αναμέτρηση της χρονιάς οι οδηγοί θα αγωνιστούν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα μήκους 1,1 χλμ. στο εσωτερικό του Ιπποδρόμου.

H δράση ξεκινά το Σάββατο στις 11:00 με τη διαδικασία των προκριματικών «Q» για τις κατηγορίες των 600 και των 750 κ. εκ. Το πρόγραμμα της Κυριακής αρχίζει στις 10:30 και περιλαμβάνει την ατομική χρονομέτρηση και τους ημιτελικούς και τελικούς για τους αγώνες Rallycross. Και τις δύο ημέρες η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Το Markopoulo Park και αυτή την Κυριακή αποτελεί ιδανικό προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν, κάνοντας ιππασία με πόνυ σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο και να απολαύσουν το παγωτό τους. Στο Family Club, λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, να κάνουν face painting και να παίξουν παιχνίδια.

Τα παιδιά διασκεδάζουν με τη ψυχή τους στο Markopoulo Park

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Τα παιδιά διασκεδάζουν με τη ψυχή τους στο Markopoulo Park

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση