GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Αντετοκούνμπο για το βραβείο του MVP που θα συζητηθεί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, μετά το παγκόσμιο της Κίνας, ξεκουράζεται και σύ...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, μετά το παγκόσμιο της Κίνας, ξεκουράζεται και σύντομα θα ξεκινήσει πιο εντατικές προπονήσεις για τη νέα σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Giannis, σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς, μίλησε για το βραβείο του MVP, την κριτική που δέχεται για τα μακρινά σουτ και τα τρίποντα, αλλά και τον στόχο του πρωταθλήματος:

«Δεν αλλάζει η προσέγγισή μου. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα για να κερδίσει, θα βάλω το σώμα μου μπροστά για την επιτυχία της ομάδας. Ο λόγος που κέρδισα το βραβείο του MVP είναι ότι κερδίσαμε 60 παιχνίδια και άλλαξε η νοοτροπία της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι αν ο Γιάννης δεν έχει τρίποντο δεν θα γίνει ποτέ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Κέρδισα το βραβείο του MVP. Χωρίς τρίποντα. Σωστά;» δήλωσε με νόημα και συμπλήρωσε:

«Μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και χωρίς να σουτάρω τρίποντα. Όμως θέλω να έχω και το μακρινό σουτ. Φέτος είχα βελτιωθεί και όσο περνούσε η σεζόν σούταρα και καλύτερα. Έτσι γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι μου και ταυτόχρονα κάνω πιο εύκολο το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Και την προηγούμενη χρονιά είχα σπουδαία σεζόν αλλά δεν κερδίσαμε τόσα παιχνίδια. Αν παίξουμε και πάλι καλό μπάσκετ και κερδίζουμε παιχνίδια μπορεί να συμβεί ξανά. Γιατί να μην κερδίσω πάλι το βραβείο του MVP; Δεδομένα είναι στόχος. Μακάρι να κερδίσουμε και το μεγαλύτερο τρόπαιο, την κατάκτηση του τίτλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση