GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος της NASA στην Telegraph για την Ελένη Αντωνιάδου: Δεν ήταν εργαζόμενη της Διαστημικής Υπηρεσίας

Το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την Ελένη Αντωνιάδου, την Ελληνίδα επιστήμονα η οποία κατηγορείται πως ισχυρίζεται...

Το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την Ελένη Αντωνιάδου, την Ελληνίδα επιστήμονα η οποία κατηγορείται πως ισχυρίζεται ψευδώς ότι είναι επιστήμονας και ερευνήτρια της NASA, απασχολεί και τα διεθνή ΜΜΕ.

Σε σημερινό της δημοσίευμα, με τίτλο “Γυναίκα που ενέπνευσε την πρώτη Ελληνίδα Barbie κατηγορείται ότι ισχυρίζεται ψευδώς πως δούλευε ως επιστήμονας της NASA", η βρετανική "The Telegraph” φιλοξενεί δηλώσεις εκπροσώπου της αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας, ο οποίος υποστηρίζει ότι η κ. Αντωνιάδου δεν ήταν εργαζόμενη της υπηρεσίας.

Ωστόσο, ο ίδιος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η κ. Αντωνιάδου να έχει εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης σε πρότζεκτ της NASA.

Η εφημερίδα επιχείρησε να συνομιλήσει και με την ίδια την κ. Αντωνιάδου, η οποία όμως δεν απάντησε στο αίτημα να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν, αναφέρει το δημοσίευμα.

Στο ρεπορτάζ, επισημαίνεται πως αφορμή για την αμφισβήτηση των επιτευγμάτων της Ελένης Αντωνιάδου υπήρξε η βράβευσή της από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αλλά και η ανάρτηση του καθηγητή, Κώστα Μπουγιούκου στο Facebook, ο οποίος σημείωνε μεταξύ άλλων πως η κ. Αντωνιάδου "δεν πληροί καν τα κριτήρια να αποκαλείται επιστήμονας για τους περισσότερους" και ανέφερε ότι η κ. Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ στη NASA, απλά ολοκλήρωσε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας, διάρκειας οκτώ εβδομάδων.

Στην ιστοσελίδα της Mattel αναφέρεται πως η Ελένη Αντωνιάδου εργάζεται για την NASA, όμως η αμερικανική εταιρία κατασκευής της διάσημης κούκλας δεν σχολίασε το γεγονός όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση