GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάθεση-"φωτιά" από τον Αγγελή για την υπόθεση Novartis - Τι αναφέρει για τον ρόλο του "Ρασπούτιν" και την Τουλουπάκη

Κατάθεση-«φωτιά» για τον "Ρασπούτιν" περιέχει ο φάκελος για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis που κατατέθηκε στη Βουλή ...

Κατάθεση-«φωτιά» για τον "Ρασπούτιν" περιέχει ο φάκελος για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis που κατατέθηκε στη Βουλή και δόθηκε προς ανάγνωση στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες προκειμένου να αποφασίσει η Ολομέλεια για την πορεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ των καταθέσεων είναι και αυτή του αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος επόπτευε τις έρευνες για την υπόθεση Novartis, στην οποία αναφέρει ότι:

- «Η κυρία Δημητρίου γνωρίζει ποιος είναι ο Ρασπούτιν και μου είχε γνωστοποιήσει το όνομά του».

- «Η κυρία Τουλουπάκη ήρθε για fast track διώξεις χωρίς την τήρηση δικονομικών κανόνων».

- «Η κυρία Δημητρίου μου είχε πει ότι ο Ρασπούτιν επικοινωνούσε με την κυρία Τουλουπάκη μέσω τρίτου προσώπου (σ.σ. αναφέρει έναν εισαγγελέα πρωτοδικών)».

- «Στην εισαγγελία πρωτοδικών ο Ρασπούτιν είχε την δική του ομάδα».

Στο ερώτημα του εισαγγελέα «ποιος είναι αυτός ο περίφημος Ρασπούτιν;» ο κ. Αγγελής απαντά:

- «Μέλος της κυβέρνησης (σ.σ. της προηγούμενης) που είχε την δυνατότητα να διορίζει παιδιά και νύφες ατόμων που βρίσκονται στις ανώτερες βαθμίδες της Δικαιοσύνης και ενδεχομένως ατόμων της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου».

Σε άλλο σημείο ο κ. Αγγελής φέρεται να λέει:

- «Η κυρία Δημητρίου με διαβεβαίωσε ότι ο Ρασπούτιν είναι μέλος της κυβέρνησης».

- «Κάθε εντολή που έδινε η Τουλουπάκη για να εκτελεστεί θα έπρεπε να τελεί υπό την έγκριση αυτής της ανώτερης δύναμης που λέγεται Ρασπούτιν».

- «Στην Βιέννη κατάλαβα ότι η δίωξη ήταν στοχοποιημένη και προαποφασισμένη στα πρόσωπα των κ.κ. Αν. Λοβέρδου, Μ. Σαλμά και Αδ. Γεωργιάδη».

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση