GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβραμόπουλος για υπόθεση Novartis: Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης για τους σκευωρούς

Της Άννας Κανδύλη, Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μιάμιση ώρα η κατάθεση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ...

Της Άννας Κανδύλη,

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μιάμιση ώρα η κατάθεση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζάχαρη που διενεργεί την έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Νovartis.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος και πρώην υπουργός υγείας, που κλήθηκε με αφορμή τη μήνυσή του , δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κανένα πολιτικό πρόσωπο.

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου δήλωσε ότι «ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης για τους σκευωρούς. Πριν από ενάμιση χρόνο, εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα... Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση