GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης για Τσίπρα και Novartis: Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια

Με τις πληροφορίες να επιμένουν πως υπάρχει εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο σκάνδαλο Novartis η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε σύσ...

Με τις πληροφορίες να επιμένουν πως υπάρχει εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο σκάνδαλο Novartis η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε σύσταση προανακριτικής επιτροπής.
Εάν επιβεβαιωθούν τελικά οι πληροφορίες περί εμπλοκής, ο φάκελος που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή θα ανοίξει αύριο το μεσημέρι, η προανακριτική θα αφορά μόνο για το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και όχι τον Αλέξη Τσίπρα.
Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση δείχνει ότι αφενός δεν κουκουλώνει την υπόθεση αφήνοντας παράλληλα ικανοποιημένο και τον Αντώνη Σαμαρά που είναι υπέρ της σκληρής γραμμής, ζητάει ακόμα και εξεταστική επιτροπή.
Και αφετέρου με την επιλογή να αφήσει εκτός κάδρου τον πρώην πρωθυπουργό φαίνεται ότι το Μαξίμου δεν έχει καμία διάθεση για πολιτικό ρεβανσισμό.
«Η στάση μας στο θέμα είναι θεσμική, δημοκρατική και υπεύθυνη» αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο κ.Τσίπρας έχει αναμφισβήτητα πολιτικές ευθύνες αλλά οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται στις εκλογές» τονίζουν οι ίδιες πηγές.
«Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι Πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση