GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπέζος έμαθε on air ότι η Καζαριάν θα ερμηνεύσει Ίψεν - Δείτε την αντίδρασή του - ΒΙΝΤΕΟ

Η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τον καλεσμένο της στο Πρωινό, τον Γιάννη Μπέζο ότι η Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του GNTM θα ερμηνεύσει Ίψεν κα...

Η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τον καλεσμένο της στο Πρωινό, τον Γιάννη Μπέζο ότι η Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του GNTM θα ερμηνεύσει Ίψεν και θα ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ δεν έχει σπουδάσει υποκριτική.

Τι απάντησε ο ηθοποιός; Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Μπέζος στο άκουσμα αυτής της είδησης;

Ο Γιάννης Μπέζος είπε χαρακτηριστικά: «Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν».

Και η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε: «Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;»,

Και ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση