GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστικός γάμος για σταρ του "American Pie" - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το μυστικό γάμο του πρωταγωνιστή της σειράς ταινιών American Pie αποκάλυψε το US Weekly, που δημοσίευσε ότι ο Σον Ουίλιαμ Σκοτ που υπ...

Το μυστικό γάμο του πρωταγωνιστή της σειράς ταινιών American Pie αποκάλυψε το US Weekly, που δημοσίευσε ότι ο Σον Ουίλιαμ Σκοτ που υποδυόταν τον... ζωηρό Στιβ Στίφλερ παντρεύτηκε την αγαπημένη του στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, μυστήριο παραμένει η γυναίκα την οποία παντρεύτηκε, καθώς ο σταρ είπε ότι είχε σχέση με κάποια αλλά δεν είπε ποια ήταν αυτή: "Είναι σπουδαίο κορίτσι" είπε απλώς ο Σκοτ χωρίς να αφήσει καμία λεπτομέρεια από την ταυτότητά της να διαρρεύσει.

Αν και σχολίασε πως είναι "υπερβολικά ιδιωτικό άτομο" επεσήμανε πως είναι απίστευτα ευτυχισμένος σ' αυτήν τη σχέση. Πριν από τον κρυφό γάμο, ο ηθοποιός ήταν αρραβωνιασμένος με το μοντέλο Λίντσεϊ Φρίμοντ, μία απόφαση που επιβεβαίωσε το 2012. Αν και τον Οκτώβριο εκείνου του έτους υπήρχαν φήμες για γάμο, οι δυο τους χώρισαν τον Ιανουάριο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση