GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασταμάτητη η Λίβερπουλ στην Premier League - Πέρασε από την έδρα της Σέφιλντ με... δώρο του τερματοφύλακα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Λίβερπουλ, εκμεταλλευόμενη μια τεράστια γκάφα του γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Χέντερσον, επικράτησε με 1-0 της αντιπάλου της...

Η Λίβερπουλ, εκμεταλλευόμενη μια τεράστια γκάφα του γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Χέντερσον, επικράτησε με 1-0 της αντιπάλου της εκτός έδρας και πέτυχε το “7 στα 7”, συνεχίζοντας ασταμάτητη στην κορυφή της Premier League.

Το «Μπράμαλ Λέιν» έκρυβε κινδύνους για τη Λίβερπουλ που σε επίπεδο Premier League δεν είχε φύγει ποτέ από εκεί με τη νίκη. Οι «κόκκινοι» για άλλη μια φορά δυσκολεύτηκαν αφάνταστα στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά έχοντας και την τύχη με το μέρος τους κατάφεραν να φύγουν νικητές από εκεί . Μάλιστα αν λάβουμε υπόψη και την περσινή σεζόν, η σημερινή ήταν η 16η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ στην Premier League!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από το πρώτο ημίχρονο έδειχνε... σκληρό καρύδι. Μπορεί η Λίβερπουλ να έφτασε κάποια στιγμή την κατοχή στο 76%, ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει απέναντι στις πολύ καλά οργανωμένες «Λεπίδες» που έπαιζαν με μαχητικότητα και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Ο... μοιραίος για τους «κόκκινους» πάντως στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Μανέ, ο οποίος σπατάλησε δύο σπουδαίες φάσεις, για να δώσει στη Λίβερπουλ το προβάδισμα στο σκορ. Αρχικά στο 34' όταν έπειτα από μια βαθιά μπαλιά τελείωσε κάκιστα τη φάση μπροστά από τον Χέντερσον και στη συνέχεια στο 43' όταν από κοντά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι ύστερα από συνεργασία των Σαλάχ και Φιρμίνο.

Αλλά και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Λίβερπουλ δυσκολευόταν να αναπτυχθεί, χωρίς να διαθέτει φαντασία στο παιχνίδι της. Οι «Λεπίδες» εξακολουθούσαν να πατάνε σταθερά και μάλιστα στο 53' πλησίασαν το γκολ, αλλά η κεφαλιά του ΜακΜπέρνι έπειτα από κόρνερ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα η Λίβερπουλ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Μανέ, αλλά οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να μην απειλούν πραγματικά την εστία της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παίζοντας χωρίς... σπιρτάδα.

Στο 70' ωστόσο το ολέθριο λάθος του γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Χέντερσον βοήθησε τη Λίβερπουλ να βρει το γκολ που αναζητούσε. Ο Βαϊνάλντουμ έπιασε με τη μία το σουτ από τα όρια της περιοχής, και ο Χέντερσον στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα, μπερδεύτηκε από τα φάλτσα και την είδε να γλιστρά μέσα από τα χέρια του και να περνάει μέσα από τα πόδια του. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Σαλάχ δεν τελείωσε το ματς σε τετ-α-τετ και στο 85' η Λίβερπουλ παραλίγο να το πληρώσει με τον Κλαρκ να στέλνει την μπάλα άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Στο τέλος, έστω και με άγχος, η Λίβερπουλ κράτησε το σκορ, πανηγυρίζοντας το “επτά στα επτά” και την ξέφρενη πορεία της στην κορυφή!

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Μπάσαμ, Στίβενς, Μπάλντοκ, Έγκαν, Ο'Κόνελ, Φλεκ, Νόργουντ (77' Κλαρκ), Λάντστραμ, Ρόμπινσον (60' Μουσέ), ΜακΜπέρνι

Λίβερπουλ: Αντριάν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (63' Οριγκί), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ (94' Τσάμπερλεϊν), Φιρμίνο (87' Μίλνερ)

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση