GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλυπτική η Σινέντ Ο' Κόνορ για τη σχέση της με τον Prince - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τον θρυλικό Prince προχώρησε η Σινέντ Ο' Κόνορ σε τηλεοπτική της συνέντευξη, λέγοντας ότι...

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τον θρυλικό Prince προχώρησε η Σινέντ Ο' Κόνορ σε τηλεοπτική της συνέντευξη, λέγοντας ότι ο αείμνηστος καλλιτέχνης της επιτέθηκε και την κυνήγησε γύρω από το σπίτι του στο Μαλιμπού.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή "Good Morning Britain" για να τραγουδήσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της "Nothing Compares 2 U" δημιουργία του Prince. Αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία του τραγουδιού και στη σχέση της με τον Prince, η Σινέντ ανέφερε:

"Συναντηθήκαμε μία φορά, αλλά δεν τα πήγαμε καλά. Στην ουσία ήταν μία πολύ τρομακτική εμπειρία. Με κάλεσε σπίτι του μία νύχτα και εγώ η ανόητη πήγα μόνη μου. Με κάλεσε εκεί επειδή ένιωθε άβολα που δεν ήμουν προστατευόμενή του" τόνισε η τραγουδίστρια και συνέχισε περιγράφοντας την εμπειρία της:

"Με διέταξε να μην βρίζω σε συνεντεύξεις, γιατί εμείς οι Ιρλανδοί βρίζουμε πολύ, του είπα πού να πάει και με κατεδίωξε. Έτρεξα έξω από το σπίτι του, κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο. Με ακολούθησε με το αυτοκίνητό του, τον έφτυσα και εκείνος προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει και εγώ έτρεξα και χτύπησα το κουδούνι ενός σπιτιού". Σύμφωνα με τη δική της άποψη, η συμπεριφορά του αυτή απέρρεε από το γεγονός ότι έκανε χρήση "σκοτεινών ναρκωτικών" και τον κατηγόρησε ότι ήταν βίαιος απέναντι σε άλλες γυναίκες.

Όσον αφορά στον ασπασμό της στο Ισλάμ, τόνισε ότι ήταν μουσουλμάνα όλη της τη ζωή και πως οι μουσουλμάνοι δεν μιλούν για "μεταστροφή" αλλά "αναστροφή" στο ισλάμ καθώς η θρησκεία είναι μέσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση