GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Στη σφαίρα της ελληνικής πολιτικής φαντασίας η εντύπωση της ανάπτυξης με πλεονάσματα 3,5%

"Ο Μπόρις Τζόνσον έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι έτοιμος να βγάλει τη Μ. Βρετανία με τεράστιο κόστος από την Ευρωπαϊκη Ένωση, χωρίς συμφ...

"Ο Μπόρις Τζόνσον έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι έτοιμος να βγάλει τη Μ. Βρετανία με τεράστιο κόστος από την Ευρωπαϊκη Ένωση, χωρίς συμφωνία. Δεν βλέπω να μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία που να ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τις Βρυξέλλες και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Μάλλον πηγαίνουμε για εκλογές. Τον Νοέμβριο εγώ προβλέπω εκλογές στη Μεγάλη Βρετανία, εκεί θα τεθεί το θέμα" δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, ανέφερε ότι "Ο Κόρμπιν είναι ο μόνος σοβαρός, μετριοπαθής πολιτικός αρχηγός αυτή τη στιγμή. Η Βρετανία βρίσκεται σε μια απίστευτη πόλωση, ο Τζόνσον προδιαγράφει την έξοδο χωρίς συμφωνία, κάτι που θα είναι καταστροφικό. Οι Φιλελεύθεροι είναι στο άλλο άκρο. Ο Κόρμπιν προσπαθεί να ενώσει τους υπέρμαχους της παραμονής στην ΕΕ όσο και τους υπέρμαχους της εξόδου. Η εικόνα θα αλλάξει καθώς προχωράμε προς τις εκλογές".
"Το να μιλάμε για ανάπτυξη που θα έρθει με τα πλεονάσματα του 3,5% για τα επόμενα δύο χρόνια είναι μόνο στη σφαίρα της ελληνικής πολιτικής φαντασίας μπορεί να διατηρηθεί αυτή η εντύπωση" σχολίασε.
Ερωτηθείς για το βιβλίο του που έγινε ταινία από τον Κώστα Γαβρά και τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι "το βιβλίο μου έχει κατατεθεί στο δημόσιο διάλογο και κριτική, είμαι ευτυχής που συζητείται. Στη Δημοκρατία όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση