GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς διασύνδεση οι δυτικές Κυκλάδες - Τι είπε στον Realfm 97,8 o δήμαρχος Κιμώλου

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί στις δυτικές Κυκλάδες από την διακοπή της ενδοκυκλαδικής γραμμής που εκτελούσε το επιβατηγό- οχηματ...

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί στις δυτικές Κυκλάδες από την διακοπή της ενδοκυκλαδικής γραμμής που εκτελούσε το επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «Άρτεμις», προκειμένου να εξυπηρετήσει την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη.

Με επιστολή που απέστειλαν στον υπουργό Ναυτιλίας, στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, στην Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών, στους βουλευτές της περιοχής και στην περιφέρεια οι δήμαρχοι της Μήλου, Σίφνου, Σερίφου και της Κιμώλου διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό των νησιών τους και την ζημιά που έχουν υποστεί οι επαγγελματίες.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου ο δήμαρχος Κιμώλου Κώστας Βεντούρης τόνισε ότι « καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη Σαμοθράκη αλλά δεν μπορείς να λύνεις ένα πρόβλημα δημιουργώντας ένα άλλο. Για να πάει κάποιος στη Σύρο πρέπει να πάει μέσω Πειραιά ή μέσω Σαντορίνης. Είναι το μοναδικό πλοίο ενδοκυκλαδικής σύνδεσης. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα».

Αναφερόμενος στην επιστολή που έστειλαν στον κ. Πλακιωτάκη επισήμανε ότι « ακόμα δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση. Εντάξει, να βοηθήσουμε και το άλλο νησί αλλά αυτό πηγαίνει να γίνει μόνιμη κατάσταση και να μείνουμε εμείς χωρίς πλοίο. Αυτό δυσκόλεψε όσους είχαν σχεδιάσει να πάνε στην Πάρο και να έρθουν σε αυτά τα νησάκια, κάποιοι έφυγαν πολύ πιο γρήγορα και κάποιοι άλλοι ακύρωσαν».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση