GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Δύο ώρες στο στούντιο του Realfm 97,8 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε παραχωρήσει μια δίωρη συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8. Βρέθ...

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε παραχωρήσει μια δίωρη συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

Βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 τον Φεβρουάριο του 2008 και μίλησε για τη συμπλήρωση 20 ετών καριέρας, με αφορμή το CD "Τόσα χρόνια μια ανάσα", που είχε κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός, σε μια κατάθεση ψυχής, είχε αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια, τις πρώτες δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και μπει στον χώρο της δισκογραφίας, καθώς και την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί στο παρελθόν. Είχε μιλήσει επίσης για τις συναυλίες και τα τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος, τις ξεχωριστές συνεργασίες που είχε, αλλά και για τη στενή φιλία του με τον Διονύση Τσακνή.

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης:

"Έχω γράψει τραγούδια ειδικά αφιερωμένα στην κόρη μου. Αν γεννηθεί ένα παιδί συνειδητοποιείς ότι το σπουδαιότερο πράγμα που έχεις κάνει είναι αυτό, όσο κοινότοπο κι αν ακούγεται αυτό"

"Κόπηκε λίγο απότομα η πορεία μου σαν μαθητής, έριξα ένα τσόκαρο στο κεφάλι ενός καθηγητή. Έκανα διάφορα, δεν ήταν να συνεχιστεί η καριέρα μου σαν μαθητής. Τη μία χρονιά πήρα τα βιβλία και ξαναπήγα το Πάσχα, δεν θα ξαναπήγαινα αν δεν με έπιανε η μάνα μου να παίζω μπάσκετ. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα, δεν ήταν το μυαλό μου στο κεφάλι εκείνη την εποχή".

"Τα ναρκωτικά θέριζαν δίπλα μου. Ήμουν μπλεγμένος, όχι χοντρά, με τα ναρκωτικά, όπως όλοι οι πιτσιρικάδες της εποχής. Έχω χάσει 15 φίλους, όπως ο Σιδηρόπουλος. Μαύρα και τέτοια ήταν σε ημερήσια διάταξη. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου τρόμος για τα παιδιά όλου του κόσμου".

"Ξεκίνησα στην αποθήκη της ΜΙΝΟS, ήμουν παρκαδόρος, είχαμε μαγαζί στη Μύκονο όπου πήγαινα τα καλοκαίρια και έκανα τον πωλητή, έκανα τα πάντα. Μετά, μπάρμαν, οικοδομή...".

"Ήμουν κοπρίτης και ήθελα να κάνω τα πράγματα όπως ήθελα εγώ. Ένας άνθρωπος που δεν σκεφτόταν τις συνέπειες".

Ακούστε το πρώτο μέρος:

Ακούστε το δεύτερο μέρος:

Ακούστε το τρίτο μέρος:

Ακούστε το τέταρτο μέρος:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση