GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος: Ο Παπαγγελόπουλος θα πάει στη Δικαιοσύνη - Θα ήθελα να πάει και ο Τσίπρας

"Θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε ένα μοιραίο πολιτικό λάθος λέγοντας ότι ο ίδιος δεν παραπέμπει τους πολιτικούς του αντιπάλους στη Δ...

"Θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε ένα μοιραίο πολιτικό λάθος λέγοντας ότι ο ίδιος δεν παραπέμπει τους πολιτικούς του αντιπάλους στη Δικαιοσύνη. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για τα πολιτικά χρονικά υπό την έννοια ότι αν έχουμε έναν Πρωθυπουργό που έκλεψε δεν πρέπει να τιμωρηθεί; Δηλαδή ο Μπερλουσκόνι, ο Σαρκοζί που σύρονται στα δικαστήρια όταν η Δικαιοσύνη ανακαλύπτει κάποια πράγματα παράτυπα, εδώ ο κ. Μητσοτάκης εξαγνίζει τον όποιο Πρωθυπουργό λέγοντας ότι εγώ δεν τον οδηγώ στο δικαστήριο;" δήλωσε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, σχολίασε "αν κάποιος έκλεψε να πάει φυλακή. Αλλά είμαστε η μοναδική χώρα που η ατιμωρησία έχει γίνει πρωτάθλημα για να μην κοροϊδευόμαστε".
"Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε σκάνδαλο. Ό,τι έρχεται στη Βουλή πρέπει να πηγαίνει στη Δικαιοσύνη. Δεν σταματάμε εδώ, δεν καλύπτουμε κανέναν, Παπαγγελόπουλος λέγεται, Βελόπουλος λέγεται, Σαμαράς λέγεται, Τσίπρας λέγεται. Πρέπει πηγαίνει στη Δικαιοσύνη" ανέφερε.
"Η ΝΔ με τη στάση της επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρχε σκευωρία. Άρα εγώ γιατί να λέω ότι υπήρχε σκευωρία; Η ΝΔ με τη στάση της, το κόμμα που καταγγέλθηκε για τροχήλατες βαλίτσες, δεν οδηγεί κανέναν από αυτούς που τους έβριζε, τους έλεγε μιζαδόρους στη Δικαιοσύνη. Γιατί να το πω εγώ λοιπόν;" υπογράμμισε.
"Είναι δειλοί. Η ΝΔ έχει μια δειλία που την διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι φαινόμενο. Να λένε ότι είσαι μιζαδόρος και να μην έρχεσαι στη Βουλή να πεις ήταν σκευωρία σε πάω σε δίκη" πρόσθεσε.
"Ο Παπαγγελόπουλος θα πάει στη Δικαιοσύνη και αυτή θα αποφασίσει" είπε ο κ. Βελόπουλος. "Από εμάς θα πάει στη Δικαιοσύνη, εμείς θα πούμε ναι. Θα πάει ο Παπαγγελόπουλος, θα ήθελα να πάει και ο Τσίπρας, όλοι αυτοί και να αποδείξουν ότι είναι αθώοι" ανέφερε.
"Έπρεπε να πάει και ο Τσίπρας στη Δικαιοσύνη, γιατί έλεγαν ότι οι τροχήλατες βαλίτσες πήγαιναν στο Μαξίμου και στον Σαμαρά και έπρεπε η ΝΔ για να αποδείξει ότι είναι αθώα, να καταγγείλει τον Τσίπρα και να τον πάει στο δικαστήριο" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση