GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Tο ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας ήταν και θα είναι πάντα στο πλάι του αγρότη και της αγροτιάς

Το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ επισκέφτηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια της επίσκεψης στη Λάρισα, με αφορμή τι...

Το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ επισκέφτηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια της επίσκεψης στη Λάρισα, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 3η Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

"Το μήνυμά μας από εδώ από το ΚΙΛΕΛΕΡ που είναι το σύμβολο των αγώνων των αγροτών, είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας, ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό του αγρότη και της αγροτιάς.

Σε μια εποχή όπου η ανάπτυξη αποτελεί ζητούμενο και τα μεγάλα λόγια περισσεύουν, ένα είναι σίγουρο: η αγροτική παραγωγή και ο πρωτογενής τομέας συνολικά, μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά την προσπάθεια για ουσιαστική έξοδο από την κρίση.

Το Κίνημα Αλλαγής με το σχέδιο Ελλάδα, έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για την ενίσχυση και τη στροφή της αγροτικής παραγωγής από την ποσότητα στην ποιότητα, καθώς και την ανταπόκριση του Έλληνα αγρότη στις σύγχρονες προκλήσεις.

Οι αγρότες και οι αγρότισσες αναγνωρίζουν την προσφορά μας και προσβλέπουν στο Κίνημα Αλλαγής" δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση