GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο έρωτας νίκησε τη χρεοκοπία - Ο Thomas Cook παντρεύτηκε στη Ρόδο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο έρωτας του Τόμας Κουκ για την Αμέλια «νίκησε» τη χρεοκοπία της Thomas Cook, που αρχικά στάθηκε εμπόδιο στον γάμο τους. Η ιστορία το...

Ο έρωτας του Τόμας Κουκ για την Αμέλια «νίκησε» τη χρεοκοπία της Thomas Cook, που αρχικά στάθηκε εμπόδιο στον γάμο τους.

Η ιστορία του - συνονόματου του ταξιδιωτικού κολοσσού- Thomas Cook και της συντρόφου του Amelia Binch, ενός από τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει το γάμο τους στην Ελλάδα, έκανε τον γύρο των ΜΜΕ. Το ζευγάρι είχε κλείσει γαμήλιο πακέτο με την Thomas Cook, ενώ ταξιδιωτικά πακέτα με την εταιρεία είχαν κλείσει επίσης πάνω από 30 καλεσμένοι στο γάμο, ανάμεσά τους και ο κουμπάρος.

Οι μελλόνυμφοι βρίσκονται στο νησί από τις 18 Σεπτεμβρίου και μπορούσαν να βρουν πτήση και να φύγουν από τη Ρόδο όμως εάν το έκαναν και θα έμεναν ανύπαντροι και θα έχαναν 10.000 λίρες, όσο δηλαδή κόστιζε το γαμήλιο πακέτο. Την ίδια ώρα, μετά την πτώχευση της Thomas Cook, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κουμπάρος του ζευγαριού είχαν «κολλήσει» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τελικώς, χάρη σε πρωτοβουλία που πήραν το ξενοδοχείο που διαμένει το ζευγάρι και ο επικεφαλής του γραφείου του ταξιδιωτικού οργανισμού στο νησί, ο γάμος έγινε κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού βρήκαν τρόπο να φτάσουν στη Ρόδο.

«Η αυθεντική ροδιακή φιλοξενία νίκησε τη χρεοκοπία του Thomas Cook. Με τη συνδρομή και πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη μας, κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου, πραγματοποιήθηκε το όνειρο του ζευγαριού να παντρευτεί στη Ρόδο», δήλωσε στη Δημοκρατική ο διευθυντής του ξενοδοχείου Lindos Princess, κ. Γιώργος Μπάκας.

Πηγή: dimokratiki.gr/ ant1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση