GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To "αντίο" του Άρη στον 70χρονο οπαδό που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά - Η φωτογραφία με τον Νίκο Γκάλη

Γνωστός οπαδός του Άρη ήταν ο 70χρονος που έχασε τη ζωή του στο γήπεδο της Καλαμαριάς στη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνας Πόντου - Χανιά...

Γνωστός οπαδός του Άρη ήταν ο 70χρονος που έχασε τη ζωή του στο γήπεδο της Καλαμαριάς στη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνας Πόντου - Χανιά όταν έπεσε από ύψος 4-5 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα στο κεφάλι. Ο 70χρονος, ήταν κάτοικος Καλαμαριάς και βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να δει το παιχνίδι του Απόλλωνα.

Τον 70χρονο οπαδό αποχαιρέτησε ο Άρης με ανάρτησή που έκανε στο twitter. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Άρης δημοσίευσε μία ιστορική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Νίκος Τριγλιανός μαζί με τον Νίκο Γκάλη όταν η ομάδα του Άρη είχε κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Την φωτογραφία συνοδεύει με την εξής λεζάντα: «Έφυγες τόσο άδικα και εσύ... Καλό ταξίδι Νίκο Τριγλιανέ...».

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, επρόκειτο για ένα γνωστό οπαδό του Άρη, τον Νίκο Τριγλιανό, τον οποίο και αποχαιρέτησε η «κίτρινη» ΠΑΕ, αναρτώντας στα social media και μία ιστορική φωτογραφία του με τον Νίκο Γκάλη, από κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση