GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με κέρδη

Ανοδικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, με τον S&P 500 να φθάνει σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικά υψηλό επίπεδό του, ενισχυμένο...

Ανοδικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, με τον S&P 500 να φθάνει σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικά υψηλό επίπεδό του, ενισχυμένος από τις θετικές εξελίξεις στο εμπορικό μέτωπο ΗΠΑ - Κίνας και την ανακοίνωση του πακέτου μέτρων στήριξης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). O Dow Jones σημείωσε κέρδη 0,2%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq ενισχύθηκαν 0,3%.

Τα κέρδη των τεχνολογικών μετοχών συνέβαλαν στην άνοδο και των τριών βασικών δεικτών του αμερικανικού χρηματιστηρίου. Ο Dow σημείωσε άνοδο για έβδομη συνεχόμενη συνεδρίαση, που είναι το μεγαλύτερο σερί του από τον Μάιο.

Τα χρηματιστήρια κινήθηκαν ανοδικά σε όλο τον κόσμο, καθώς η Κίνα και οι ΗΠΑ προχώρησαν σε θετικές κινήσεις εν όψει των προγραμματισμένων για τον άλλο μήνα συζητήσεων στην Ουάσιγκτον.

Ο πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, συμφώνησε να καθυστερήσει την αύξηση των δασμών σε κινεζικά προϊόντα για δύο εβδομάδες μετά την απόφαση του Πεκίνου να εξαιρέσει αμερικανικά προϊόντα από τους δασμούς και να αγοράσει περισσότερα αγροτικά προϊόντα των ΗΠΑ.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση