GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με απώλειες

Πτωτικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς μία κινεζική αγροτική αντιπροσωπεία ακύρωσε προγραμματισμένη επίσκεψή της στη Μοντάνα την...

Πτωτικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς μία κινεζική αγροτική αντιπροσωπεία ακύρωσε προγραμματισμένη επίσκεψή της στη Μοντάνα την επόμενη εβδομάδα, περιορίζοντας την αισιοδοξία για τις εμπορικές συζητήσεις ΗΠΑ - Κίνας. Ο Dow Jones και ο S&P 500 υποχώρησαν 0,6% και 0,5%, αντίστοιχα, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε απώλειες 0,8%.

Η αντιπροσωπεία, που επρόκειτο να επισκεφθεί αγροτικές πολιτείες των ΗΠΑ, θα επιστρέψει στην Κίνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, δήλωσε το Αγροτικό Γραφείο της Μοντάνα, ωθώντας τους βασικούς χρηματιστηριακούς δείκτες σε αρνητικό έδαφος.

Η ακύρωση της επίσκεψης σημειώθηκε, ενώ γίνονταν εμπορικές συζητήσεις στην Ουάσιγκτον και ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ δήλωσε ότι θέλει μία πλήρη εμπορική συμφωνία με την Κίνα, όχι απλά μία συμφωνία για να αγοράζει η Κίνα περισσότερα αμερικανικά αγροτικά προϊόντα.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση