GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλήρημα διάσημης Youtuber κατά της Σαντορίνης και της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα 35λεπτο βίντεο που ανέβασε στο Youtube η 24χρονη διάσημη influencer, Haley Pham επιδίδεται σε... παραλήρημα κατά της Σαντορίνη...

Με ένα 35λεπτο βίντεο που ανέβασε στο Youtube η 24χρονη διάσημη influencer, Haley Pham επιδίδεται σε... παραλήρημα κατά της Σαντορίνης και της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί μπαράζ αρνητικών αντιδράσεων για τα σχόλιά της στα social media.

Η Pham μετά το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα δηλώνει απογοητευμένη. Και ιδιαίτερα από τη Σαντορίνη, καθώς όπως ισχυρίζεται, το νησί δεν είναι όπως παρουσιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός" είπε η 24χρονη στο βίντεό της ενώ εμφανίστηκε ενοχλημένη από την πολυκοσμία στα σοκάκια και από τα τοπία εκτός της Χώρας, όπου όπως λέει δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο, είναι επίπεδα και καθόλου όμορφα.

Η ίδια μίλησε και για την Ελλάδα γενικότερα, προτρέποντας τους followers της να μην έρθουν στη χώρα μας.

"Σας συνιστώ να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο παλεύουν με την οικονομική κρίση οι Έλληνες, μαζί και η κυβέρνησή τους, γενικά δεν περνάς ωραία".

Σημειώνεται ότι η Haley Pham έχει πάνω από 2 εκατ. subscribers.

Για την ιστορία, η επόμενη στάση του ταξιδιού της, στη Μήλο, ήταν αρκετά πιο ευχάριστη, όπως αναφέρει η ίδια.

Δείτε το βίντεο από το youtube:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση