GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι τη Δευτέρα 1.000 πρόσφυγες θα μεταφερθούν από τα νησιά στην ενδοχώρα

Ένα χρονοδιάγραμμα για την διαδικασία αποσυμφόρησης των νησιών του Αιγαίου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του προσφυγικού ζητήματος, έδωσ...

Ένα χρονοδιάγραμμα για την διαδικασία αποσυμφόρησης των νησιών του Αιγαίου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του προσφυγικού ζητήματος, έδωσε στη δημοσιότητα ο ειδικός γραμματέας υποδοχής, Μάνος Λογοθέτης.

Όπως ανακοίνωσε, μέχρι τη Δευτέρα πρόκειται να μετακινηθούν περίπου 1.000 μετανάστες και πρόσφυγες, που αιτούνται άσυλο, από τα νησιά του Αιγαίου προς την ενδοχώρα.

Ιδιαίτερη προτεραιότητα θα δοθεί στην αποσυμφόρηση της Σάμου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επίσης, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα μεταφερθούν τουλάχιστον ακόμη 2.000 μετανάστες και πρόσφυγες στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στοχεύει στη μετακίνηση «μεγάλου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών αιτούντων άσυλο από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου προς χώρους υποδοχής με αναλογική διασπορά σε όλες τις περιφέρειες της ενδοχώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση