GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος Χαμόγελου του Παιδιού για 12χρονη: Υπέστη bullying από τη μητέρα της - ΒΙΝΤΕΟ

Τον δικό της Γολγοθά ανέβαινε η 12χρονη από τη Μάνη, από τη στιγμή που αποκάλυψε, σε παιδαγωγό του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»...

Τον δικό της Γολγοθά ανέβαινε η 12χρονη από τη Μάνη, από τη στιγμή που αποκάλυψε, σε παιδαγωγό του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια ενός 57χρονου ιερέα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Γιαννόπουλος, η 12χρονη υπέστη bullying τόσο από τον ιερέα και τον δικηγόρο του, όσο και από την ίδια της τη μητέρα, μέσω επισκέψεων ή και τηλεφώνου, προκειμένου να πάρει πίσω τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ήρθαν η μητέρα, ο δικηγόρος και ο ιερέας, τις γιορτές, στο χώρο μας και δημιούργησαν πρόβλημα» είπε ο κ. Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ο κ. Γιαννόπουλος, κάνοντας λόγο για απίστευτη τρομοκρατία σε έναν χώρο τόσο ευαίσθητο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δημιούργησαν τέτοια ένταση που χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, η οποία προσήγαγε ακόμα και την παιδαγωγό, στην οποία η 12χρονη αποκάλυψε τον εφιάλτη, τον οποίο ζούσε για τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση